Wees deze winter ook lief voor uw bestelwagen!

De winter is formeel hier en de koele vroege Schotse ochtenden van het scharrelen met de Volkswagenbus in de sneeuw komen veel dichterbij nu het klimaat woester wordt, en over het algemeen hopelozer. Onze zomerkasten zijn nu opgeborgen, we dragen de wollen mutsen en worden ons meer bewust van ons welzijn terwijl we door de lage temperaturen vechten om verkoudheid en seizoensgriep hoe dan ook te vermijden.

We zouden ook op dezelfde manier voor onze voertuigen moeten zorgen. Als het al enige tijd geleden is dat uw bestelwagen voor het laatst is geholpen, is er meer kans dat de motor plat gaat, de voorruit bevriest en de remmen niet werken, waardoor u tijdens de wintermaanden in de problemen kunt komen.

Een fatsoenlijke Winter check is alles wat je zou hebben om de veiligheid te garanderen op de straten en dat uw voertuig van de beslissing werkt aan alles wat kan worden verwacht, en is op zijn regelrechte ‘beste’ voor de komende Winter strijd. Oldtimer huren VW busje T1 zonder Chauffeur trouwbusje

De risico’s van het besturen van uw Volkswagen bestelwagen uit op de frigide straten of met de schot op ijs zijn een stuk hoger en dus is het een slimme gedachte te houden van uw bestelwagen onder wraps voor zowel u als uw reizigers.

Tegen een kleine vergoeding bieden bedrijven een Seizoensgebonden Veiligheidscontrole aan die de bijgevoegde fundamentele gebieden omvat om ideaal welzijn te garanderen:

Bagages (met inbegrip van reserve)

Velgbevestiging

Vloeistofpeil van motor, rem en handvat

Krachtgeleiding vloeistofniveau

Radiator vloeistof sterkte en niveau

Ruitensproeiervloeistofgehalte en -peil

Batterijtoestand

Vloeistoflekken, inclusief olie en water

Aandrijfriem, uitlaat en remconditie

Activiteit en plaatsing van lichten

Toestand ruitenwisser scherpe rand

Kleine veranderingen en routine vloeistof bijvullen zonder extra kosten

Dit is slechts een illustratie van wat een paar verkopers aanbieden en kan van bedrijf tot bedrijf veranderen, ongeacht het klimaat; garantie die u over het algemeen boekt voor uw administratie, zijn te koud om zelfs te overwegen in de winter te scheiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *